THIS IS WHAT I DO

Wouter heeft dan wel industrieel ontwerpen gestudeerd, maar is geen prototype ingenieur. Zijn voorliefde voor beeld heeft hem langs verschillende werkgebieden geleid. Ontwikkeling is belangrijk in zijn ogen en hij zal dan ook nooit stilzitten. Dit is voor zowel hem als voor u een speerpunt. U zoekt iemand die pas tevreden is als u tevreden bent en Wouter werkt tot u tevreden bent.

Wouter is een autodidact met een flinke staat van dienst. Hij houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met fotografie en design, dat is ook terug te zien in zijn werk. Mocht u een blik op zijn portfolio geworpen hebben, dan valt de kwaliteit en verscheidenheid van materiaal direct op. Wouter werkt namelijk alleen met apparatuur die recht aan zijn kunde doet en is daarnaast ook nog zeer mobiel. Zijn studio kan dus ook op uw locatie opgezet worden.

Naast het maken van foto’s is Wouter ook meer dan bekwaam in het bewerken van diezelfde foto’s. Dit zorgt vrijwel altijd voor een representatief eindresultaat, wat aansluit bij uw doelen van de fotoshoot. Bovendien is dit waar Wouter mee bezig wil zijn. U zult dus samenwerken met een gepassioneerde creatieveling, die met plezier uw idee vastlegt op de gevoelige plaat en zorgt dat grafische ontwerpen spreken.

In het portfolio vindt u een brede impressie terug van zijn voorgaande werk en krijgt u een duidelijk indruk van zijn kennen en kunnen. Communicatie staat voor Wouter centraal in ieder project, dus neem gerust contact op om een afspraak te maken. Dit kan bij Wouter op kantoor, of op een locatie die u meer ligt.