MOGELIJKHEDEN

Wouter biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van fotografie en design. Door zijn ruime ervaring binnen dit vakgebied durft hij met zekerheid uw idee te realiseren.

DESIGN

WouterVellekoop.nl doet meer dan alleen een gevoelige snaar raken met zijn foto’s. WV ontwerpt ook alles voor je op het gebied van grafisch ontwerp. Alles? Inderdaad, alles wat je wilt. In het portfolio zijn onder andere websites, logo’s en andere grafische ontwerpen terug te vinden. WV is onder andere thuis in WordPress, Joomla, PHP, CSS, Adobe Pakket en nog veel meer. Mocht u een specifieke wens hebben kunt u altijd contact opnemen met WV.

FOTOGRAFIE

PORTRETTEN

Portret-fotografie is meer dan het alleen fotograferen van een persoon. Het moet een sfeer ademen en het idee waar de geportretteerde voor staat feilloos in beeld brengen. Een veel gemaakte fout is het associëren van een portret met een foto van alleen een hoofd. Een portret-foto kan namelijk ook een persoon in zijn werksetting, huiselijke sfeer of kenmerkende locatie in beeld brengen. Het gaat om de individu en waar diegene voor staat. Op een krachtige manier in beeld gebracht in de studio van Wouter of op een door u gekozen locatie.

STUDIOFOTOGRAFIE

Wouter beschikt over een studio, waar hij uw idee naar behoren kan realiseren. U bent echter niet gebonden aan deze locatie. Het is namelijk altijd een optie om een locatie te kiezen die aansluit bij het beeld wat u wilt vastleggen of de beeldvorming van uw idee alleen maar versterkt. Informeer gerust naar de mogelijkheden die Wouter u kan bieden met betrekking tot uw project.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Wouter beschikt over de kunde, mogelijkheden en materialen om uw producten de kwaliteit, ervaring en het imago te laten ademen waar u naar op zoek bent. Dit kan zowel in de studio van Wouter als op een locatie die aansluit bij uw product. Vanzelfsprekend is het een mogelijkheid om Wouter na de shoot over de foto’s te laten buigen en deze te bewerken tot ze in uw ogen perfect zijn. Informeer gerust wat de mogelijkheden zijn om uw product in beeld te brengen op een manier die aansluit wat u wil laten zien.

CONCERTFOTOGRAFIE

Met het vastleggen van concerten is Wouter ruim 10 jaar geleden begonnen met uit de kinderschoenen te groeien. Inmiddels bevindt hij zich op een niveau dat hij kan zeggen dat  concertfotografie vanzelfsprekend voor hem is. Vanzelfsprekend in de zin dat hij weet op welke manier hij een foto kan maken waarbij de sfeer bijna uit de foto komt. Na 10 jaar fotografeert Wouter nog steeds wekelijks op verschillende concerten en blijft hij bezig met zichzelf te perfectioneren. In het portfolio vindt u een duidelijk weergave van zijn kennen en kunnen, en u kunt natuurlijk altijd contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.